Plastische- en cosmetische chirurgie

Ook op dit gebied werkt Destination Pura Vida samen met een toonaangevende kliniek.

Dr. Araya maakt al meer dan 16 jaar lang mensen gelukkiger met hun uiterlijk.

 

Allerlei soorten ingrepen zijn mogelijk: het verbeteren van de contouren van het lichaam (waaronder borstvergroting- en verkleining en liposuctie) en van het gezicht (neus, oogleden, kin, etc) en het minimaliseren van ouderdomsverschijnselen (bijvoorbeeld door middel van een facelift of Botox-behandeling).

 

Een uitgebreid overzicht van de meest voorkomende behandelingen vindt u hier. Ziet u de door u gewenste behandeling hier niet tussen staan, laat ons dit dan weten, en vul deze uitgebreide vragenlijst in. Wij bespreken met de arts welke de aangewezen behandeling voor u is. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie met betrekking tot de mogelijkheden.

 

Uw cosmetische vakantie begint al bij u in de huiskamer met het invullen van onze uitgebreide vragenlijst. Uw gegevens worden grondig door Dr. Araya geanalyseerd. Hij zal u vervolgens aanbevelen welke behandeling(en) benodigd is (zijn) om het beste resultaat te bereiken.

Na uw aankomst in Costa Rica vindt eerst een vooronderzoek plaats door Dr. Araya zelf, voordat aan de behandeling wordt begonnen.

Lees hier meer over de vier stappen naar ‘Pura Vida’.

 

Meer informatie aanvragen

 

Een persoonlijke offerte aanvragen

 

Terug naar Cosmetische reizen 

Logo

Home

Cosmetische reizen

Reizen

Contact

F.A.Q.

nl
de
gb